Čaute,dnes jsem jel autem do školy . Viděla mě učitelka . Ale do školy jsem už nešel . Může mě škola řešit i když jsem nevstoupil do budovy a dat mi neo mluvené hodiny? Řeknu ze mi bylo špatně a obrátil jsem auto domů.
Pokud doneses řádnou omluvenku od doktora jelikoz jsi uz plnolety ( pokud ti je jeste nepíše mamča ) tak bud v pohodě. Duvod proc jsi jel ke skole si můžeš nejaky vymyslet treba jsi vracel někomu sešity a pod. To ze te viděla nic neznamena v případném sporu to je svědectví proti svědectví a můžeš se hádat.pokud te tedy nevidel i nekdo jiný
Ono je to komplikovanější jelikož jsem zaparkoval hned vedle ni když vystupovala ze svého auta ,a byla ode mě tak 3 metry . Jen by mě zajímala kdybych donesl omluvenky od doktora .že mi bylo špatně tak jestli mi stále můžou dat neo mluvené .i přesto ze jsem nevkrocil na pozemek školy a učitelka nemůže vědět jestli mi bylo fakt špatně nebo ne .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.