Nejste přihlášen/a.
Učím se na test z angličtiny, ale nějak nemůžu hnout s několika slovy, ani ve slovníku jsem je nenašel. Všechna slova se týkají obchodů, peněz a podobně. Jsou to slova: electrical store, entertainment store,estate agents, card shop, charge, audition. Věřím, že oží do angličtiny tato slova?se najde někdo, kdo mi poradí alespoň s některými slovíčky.
doplněno 09.05.17 16:58:
Správná otázka by měla znít: "Jak setato anglická slova správně přeloží do češtiny?".
2x
Dobrý den, na mě ta slova působí dojmem, že jsou již nyní anglická. Možná nerozumíte jejich významu nebo chcete překlad do češtiny - upřesněte to. Zdravím!
doplněno 09.05.17 17:00:
Takto pracuje s překladem Google: obchod s elektřinou, zábavní obchod, realitní kanceláře, kartotéka, poplatek, konkurz. Takže, přibližně to bude takto nebo podobně
.
doplněno 09.05.17 17:05:
Nemáte zač. On to určitě ještě někdo doplní či přeloží přesněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.