Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně mého syna,Tento rok na střední škole nástavbového studia propadl ze 3 předmětů.
Toto studium je d vouleté již druhý ročník tento rok opakoval a z toho důvodu nebyl připuštěn k maturitě.
Bylo mu řečeno,že již opakoval ročník a že propadl ze 3 předmětů a tudíž nemá možnost reparátu.
Jak lze situaci řešit a studium případně dokončit.( nepropadá z marutitních přemětů.
děkuji
Naprostý souhlas s Wamp - chlapec dostal šanci udělat nástavbu, při současné ,,náročnosti ´´ studia nelze docílit výslecku 3 x za pět jinak, než že se dotyčný na to totálně vybodnul. Podle mě je narpsto zbytečné držet ho dál na studiích. Hezky ať jde makat. Třeba poté, až mu docvakne, že by nebylo od věci udělat si maturu, může si studia dodělat třeba dálkově .
Daisy, děláte svému synovi "medvědí službu, takhle se odpovědnosti za své jednání nikdy nenaučí.
Loni nezvládl druhý ročník, letos dostal šanci situaci napravit, ale on ji promrhal
Dáte-li mu další možnost se flákat (budete-li jej dále živit při návštěvě jiné školy), nepochybuji o tom, že ji využije.
Já bych ho poslala do práce. Tam si spíše uvědomí, k čemu by mu maturita mohla být a možná si ji potom dokončí → třeba i dálkově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.