Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neklasifikace z Hv?

Od: marek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Chodím do prváku na gymplu, ale kvůli nemoci jsem ted delší dobu chyběl, mám větší absenci v předmětech. Nejhorší je to právě z hudební výchovy, kde mám 45% absenci(povolená hranici je 20%). Známek mám dost. Může mi dát učitel N na vysvědčení? Nebo se z Hv eNko nedává?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.

Obávám se,že by bylo nejlepší,kdybys za tím učitelem hudební výchovy měl zajít a zeptat se přímo jeho.

iz*
hodnocení

0x

"eNko" se na vysvědčení nedává z žádného předmětu. Pokud žák z některého předmětu není na konci školního roku klasifikován, skládá koncem srpna dodatečnou zkoušku.

Klasifikační řád pravděpodobně bude k dispozici na webu školy. Kdyby ne, bude v sekretariátu a u vedení školy.

hodnocení

0x

Já si myslím, že by ses měl zajít zeptat vyučujícího Hv. Mohou být zákony, předpisy, řády, zvyky a zlozvyky, ale vyučující je rozhodující. A ne abys tam naběhl jako ukřivděný agresor. Hezky se zeptej a když bude potřeba, tak to ukecej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]