Dobry den, poradi jeste nevim, ale vysledky ano... dopadl jsem jak je vidno na nasledujicim obrazku, percentil 61 a 35 je z gymnazia... nevim jestli to dostacuje, 26 bodu je 35 takze 28 je neco pres 40... staci mi takove vysledky? Minuly rok bych s mymi vysledky skoncil na 13. miste a musim podotknout, ze se hlasilo 71 lidi a tento rok 60 a minuly rok uz take delali cermaty... na druhou skolu mi oba percenteli vychazeji pres 85 ale jit tam nechci, co myslite, muzu se dostat? Fakt me to percentilove ohodnoceni prekvapilo, ale zase na ten gympl jsou tri profilace dekuju
Bere se vždy na obou školách ten lepší výsledek. Nezáleží na tom, jak jste zvládl přijímačky na gymnáziu, to bude brát také v potaz výsledky ze zkoušky na druhé škole. doplněno 28.04.17 18:29: Jestli na gymnázium přijat nebudete, hned se odvolejte. Třeba někdo z úspěšnějších zvolí jinou školu a jeho místo se uvolní. Na druhou stranu si musíte pohlídat termín na škole, kde jste přijat vy-kdyby gympl nevyšel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.