Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojka z chování?

Od: krystoff odpovědí: 9 změna:
Dostal jsem ředitelskou dutku za to, že jsem nešel do školy a podepsal si omluvenku sám, dostanu za to dvojku z chování? Nevím co dělat

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli jsi za jeden prohřešek dostal ředitelskou důtku, nemůžeš za ten samý dostat dvojku z chování. Až za další prohřešek. Dvojku z chování schvaluje pedagogická rada, na jejím udělení se podílí všichni vyučující na škole.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, přesně to nevím (zřejmě bude přesnější nějaký jiný rádce, který šéfuje škole), ale řekl bych, že trest jste již dostal, tak dvojka z chování by bylo trestání zdvojené - a zřejmě moc kruté. Odhaduji, že tento problém je ve škole již vyřešen a Vám zůstává "pouze" vysvětlování doma. Zdravím!

hodnocení

0x
Teď už dělat nemusíte nic. Co se stalo, to už nezměnite.

paixan*
hodnocení

0x

Ne, nedostaneš 2 z chování. Já jsem měla ředitelskou 2krát a na vysvědčení bylo vždycky napsáno: chování: velmi dobré (takže 1 z chování).

hodnocení

0x

Dvojka z chování je v témže hodnoceném období (obvykle pololetí) dalším stupněm trestu, který se ukládá po ředitelské důtce v případě, že došlo k dalšímu hrubému porušení kázně.

xx*

Důtka ředitele školy je kázeňské opatření, kdežto 2. stupeň z chování (uspokojivé) je klasifikace chování.

.

Takže není vyloučeno, aby žák byl potrestán důtkou ředitele a chování hodnoceno snížením stupně z chování.

jl
hodnocení

0x

Sdělte vedení školy pravou příčinu Vašeho jednání. Pokud se Vám nechtělo do školy kvůli šikaně, jistě to pochopí. Důtku vezmou zpět a začnou řešit Vaši nechuť ke škole.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne to bude záležet na škole. Setkala jsem se s udělením ředitelské důtky bez snížené známky z chování (ZŠ) i s ředitelskou důtkou + sníženou známkou z chování (SŠ → ředitel odůvodnil tím, že žák, který obdržel ředitelskou důtku, nemůže mít jedničku z chování)...

svatoslav

Také si to myslím, žák s Důtkou ředitele by neměl mít chování za "jedna"... Schvaluji přístup pana ředitele... některým třídním učitelům to vůbec nevadí, žák plno kázeňských opatření - ale CHOVANI pořád za "jedna"... Co si o tom veřejnost pomyslí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]