Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slohová práce

Od: misa* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli by se tu našel někdo, kdo by byl ochotný mi opravit slohovou práci. SPĚCHÁ.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkopírujte ji sem. ;)

doplněno 25.04.17 19:04:

Reportáž:
Jeden den hokejovým komentátorem

Dnes ráno jsem vstal a už si říkám, co vše mě dnes čeká. Jako hokejový komentátor se totiž chystám do Brna na zápas play off v ledním hokeji Kometa Brno vs. Bílí tygři Liberec.
Jsou tři hodiny odpoledne a já stojím před brněnským hokejovým stadionem. Vcházím dovnitř vchodem pro VIP osoby a zasedám do křesla v místnosti pro komentátory. Nachází se tu více židlí a také mikrofony, sluchátka a další potřebné vybavení. Z místnosti je dobrý výhled (čárku jsem odstranila) jak na hrací plochu, tak i na tribuny, které se jistě za chvíli zaplní hokejovými fanoušky.
Zjišťuji sestavy pro dnešní utkání - kdo chybí, a kdo je dnes ve formě. Zbývá 40 minut do začátku zápasu a stadion se už začíná plnit. Technici dolaďují poslední detaily a zkouší se celková technika, což zahrnuje (dvojtečku jsem odstranila) kamery, počítače, laptopy, mikrofony, sluchátka atd.
Do začátku zápasu zbývá dvacet minut, já se spojuji se studiem ČT sport a informuji diváky o aktuální situaci. Stadion se již zaplňuje. Už zbývají poslední místa. Hráči jsou na ledě a začínají s rozbruslením.
Je 17:20 a začíná první třetina finálového zápasu. Kometa vyhrála buly a rychle se dostává do útočného pásma. K puku se dostali hosté a střílí na bránu. Brankář však puk vyrazil betonem. Do útoku se dostávají domácí, přejíždějí do útočného pásma a střílejí. Puk se však odrazil od betonu libereckého brankáře. Brno využívá další šance a znovu střílí, bohužel zase bez výsledku. Je tu i první faul ze strany Liberce. Kometa si zahraje přesilovku. Brno se obratně ujalo puku, přechází do útočného pásma a střílí, ale opět bez úspěchu. Na konci první třetin se spojujeme se studiem ČT sport.
Začíná druhá třetina zápasu a puku se ujal Liberec, rozjíždí se do útočného pásma, ale ztrácí puk a Brno toho okamžitě využívá a najíždí do útočného pásma. Střílí - a je to gól! Fanoušci jásají. Ozývá se to ze všech stran. Hráči znovu zaujímají své pozice na buly. Liberec získává puk. Najíždí do útočného pásma. Střílí a je to rovněž gól! (Větu jsem odstranila, opakuje předešlé.) Brno přebírá puk a střílí další gól... Znovu se rozehrává a Kometa opět skóruje. Stadion plný fanoušků běsní a zároveň oslavuje. Domácí vedou. Na to odpovídá Liberec dalším gólem a vzápětí i Kometa opět skóruje. Liberec teď přejíždí do útočného pásma Komety. Střílí, ale bohužel vedle. Konec druhé třetiny. Opět se spojujeme se studiem ČT sport a informuji o událostech v druhé třetině. Začíná třetí třetina. Hráči jsou na ledě a na buly zvítězil Liberec. Dostává se do útočného pásma, ale ztrácí puk. Brno využívá zaváhání Liberce a střílí. Bohužel vedle - svůj pokus pak několikrát opakuje. Teď tlačí Liberec do obranného pásma a drží ho tam. Nepustí ho k puku. Nedává mu vůbec šanci. Jeden z libereckých útočníků si navíc odpykává trest za sekání. To je pro Liberec osudová chvíle, protože Kometa využívá šance a střílí. Je to gól... Kometa tak střelila další branku minutu před koncem utkání. Je rozhodnuto. Kometa Brno se stává vítězem extraligy pro sezónu 2016/2017.

Po zápase uklízím všechnu techniku, beru si věci a jedu domů.

(Použila jsem spojovník místo pomlčky, protože ta nám zde dělá neplechu.)

doplněno 25.04.17 19:43:

Ještě toto: Do útoku přecházejí domácí, přejíždějí do útočného pásma a střílejí. Puk se však odrazil od betonu libereckého brankáře (místo "se dostávají"). Slova se nemají příliš často opakovat, zvlášť pokud se nacházejí v sousedství. Někdy to jinak nejde (např. z terminologických důvodů), je ale lepší se tomu vyhnout.

misa*
hodnocení

Reportáž:
Jeden den hokejovým komentátorem
Dnes ráno jsem vstal a už si říkám, co vše mě dnes čeká. Jelikož jsem hokejový komentátor, tak pojedu do Brna na zápas play off v ledním hokeji kometa Brno vs bílý tygři Liberec.
Jsou tři hodiny odpoledne a já stojím před brněnským hokejovým stadionem. Vcházím dovnitř vchodem pro VIP osoby a zasedám do křesla v místnosti pro komentátory. Nachází se tu více židlí a také mikrofony, sluchátka a další potřebné vybavení. Z místnosti je dobrý výhled, jak na hrací plochu, tak i na tribuny, které se jistě za chvíli zaplní hokejovými fanoušky.
Zjišťuji sestavy pro dnešní utkání, kdo chybí a kdo je dnes ve formě. Zbývá 40 minut do začátku zápasu a stadion se už začíná plnit. Technici dolaďují poslední detaily a zkouší se celková technika, což zahrnuje: kamery, počítače, laptopy, mikrofony, sluchátka,...
Do začátku zápasu zbývá dvacet minut, já se spojuji se studiem ČT sport a informuji diváky o aktuální situaci. Stadion už se zaplňuje. Už zbývají poslední místa. Hráči už na ledě a začínají s rozbruslením.
Je 17:20 a začíná první třetina finálového zápasu. Kometa vyhrála buly a rychle se dostává do útočného pásma. K puku se dostali hosté a střílí na bránu. Brankář však puk vyrazil betonem. Do útoku se dostávají domácí, přejíždí do útočného pásma a střílí. Puk se však odrazil od betonu Libereckého brankáře. Brno využívá další šance a znovu střílí, bohužel zase bez výsledku. Je tu první faul ze strany Liberce. Kometa si zahraje přesilovku. Brno se obratně ujalo puku, přechází do útočného pásma a střílí, ale opět bez úspěchu. Na konci první třetin se spojujeme se studiem ČT sport.
Začíná druhá třetina zápasu a puku se ujal Liberec, rozjíždí se do útočného pásma, ale ztrácí puk a Brno toho okamžitě využívá a najíždí do útočného pásma. Střílí a je to gól. Fanoušci jásají. Ozívá se to ze všech stran. Hráči znovu zaujímají své pozice na buly. Liberec získává puk. Najíždí do útočného pásma. Střílí a je to gól. Liberec obratně odpovídá kometě gólem. Brno přebírá puk a střílí další gól. Znovu se rozehrává a kometa opět skóruje. Stadion plný fanoušků běsní a oslavuje. Domácí vedou. Na to odpovídá Liberec dalším gólem a vzápětí i kometa opět skóruje. S pukem přejíždí do útočného pásma komety Liberec. Střílí, ale bohužel vedle. Konec druhé třetiny. Opět se spojujeme se studiem ČT sport a informuji o událostech v druhé třetině. Začíná třetí třetina hráči jsou na ledě a na buly zvítězil Liberec dostává se do útočného pásma, ale ztrácí puk a Brno využívá zaváhání Liberce a střílí. Bohužel vedle, svůj pokus několikrát opakuje. Brno tlačí Liberec do obranného pásma a drží je tam. Nepustí je k puku. Nedávají jim vůbec šanci. Za sekání si odpykává trest jeden z libereckých útočníků. To je pro Liberec osudová chvíle, protože kometa využívá šance a střílí. Je to gól. Kometa střelila další branku minutu před koncem utkání. Je rozhodnuto Brno kometa se stává vítězem extraligy pro sezónu 2016/2017.
Po zápase uklízím všechnu techniku. Beru si věci a jdu domů.
krtek6*
"kometa Brno vs bílý tygři Liberec. .." název klubů by měl být s velkým písmenem a bílí s měkkým "I"... Kometa Brna a Bílí tygři Liberec..."...od betonu Libereckého brankáře..." ...libereckého malé "L""...Ozívá se to ze vše..."... ozývat je s "Y"a ještě něco, ale už jsem zas přehlédl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]