Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu - jak se to dělá?

Od: holcicka odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

mám takový problém. Jsem druhým rokem na gymnáziu, ale vůbec se mi tam nelíbí. Vím, že už jsem docela opožděná, že jsem tuto otázku měla začít řešit dřív.

Mám problémy jak s učením, tak se spolužáky. A nevím s kým se poradit, protože se svými rodiči mám špatný vztah. Často se hádáme a kvůli rozdílnosti názorů se jim bohužel nemohu svěřovat se vším.

Chtěla bych přestoupit na jinou střední školu. A mým hlavním problémem je, že vůbec nevím jak na to. Co mám dělat? A také jestli to ještě vůbec jde tak pozdě? Nechtěla bych totiž, pokud by to šlo, nastoupit zase do prváku.

Prosím o jakoukoli radu. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Navštivte ředitele školy, do které by jste chtěla chodit. Jestli Vás přijme a mám dojem, že pro nastoupení do dalšího ročníku budete muset dělat rozdílové zkoušky.

kytka*

Ale ona píše ,že by chtěla znovu do prváku, ale jak píše marenka, nejlépe dohoda s ředitelem a také s rodiči. Oni tě živí a podporují na studiu.

doplněno 27.03.10 11:40:

tak padron,to jsem špatně zaostřila:Dbylo mi to divné, že chce znovu do prváku.*nevi*

matesss*
ne ona píše že by nechtěla znovu do prváku! →Nechtěla bych totiž, pokud by to šlo, nastoupit zase do prváku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]