Nejste přihlášen/a.
Na učňák se žádné přijímačky nedělají. Vezmou tě podle tvých známek a na učňák se berou čtyřkaři, takže to máš. Takže můžeš odpočívat, jestli chceš na učňák. Pokud nechceš tak se pořádně uč. Já jsem se na přijímačky z ČJ vůbec neučila, ale všechno kromě jedné úlohy jsem dala (tu poslední jsem prostě nestihla, potřebovala jsem jen jednu nebo minutky), tudíž doufám, že jsem udělala minimálně 90% správně. U matematiky bych ale dala více času. I když přidali 10 minut, stejně je toho málo, ale to pro mě. Absolvovala jsem se sestřenkou a pro ona stihla matiku skoro celou, narozdíl ode mě. Tak to bylo u prvních, ale u druhých přijímaček to bylo mnohem mnohem lehčí, jak říkavala moje sestřenka (já jsem tam nebyla).
A samozdřejmě to taky zaléží na škole. Na té první to bylo těžší, na té druhé lehčí, nejspíš kvůli tomu, že tam berou i čtyřkaře- to kvůli penízkům.
Jinak tam to je taky na logiku. Půlka celých přijímaček je na logiku. Pokud nepřemýšlíš logicky, ale jenom "šprtovsky", tak to tri pomůže jen na půlku přijímaček. Stejně tak u matematiky. Podívej se na stránky cermatu, kde jsou testy z minulých přijimacích zkoušek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.