Nejste přihlášen/a.
Učitel mě donutil vyplivnout do jeho ruk jídlo. Může to
1x
Pokud jste jedl v hodině tak jistě může. Pro posouzení musíte napsat pravdu, jak a kdy to bylo.
Ale to bylo o svačinové přestávce páč von viděl že mám jablko tak mi ho nakouslý vzal a dojedl je a mě potom sakra ztřískal potom přišel kamoš a holka z cetkovic která je nová čmajzli mi celou svačinu takže mám novej box a když sem to řek doma tak to rodiče nezajímalo myslíte si že to může
Tak jo. A teď tu o Červené Karkulce. Rodiče to asi nezajímalo, protože z věku pohádek dávno vyrostli.
A nebo to bylo trochu jinak? ![]()
doplněno 21.04.17 16:46:
Liska - To máte jako v té kahovcově písničce -
"Náš bocman přišel za mnou v pátek ráno
a sebral mejch pár cigár, převrh stůl,
já řek mu,co je v lodních řádech psáno,
on smál se, přitom o mě zlámal hůl"
Jestli on tazatel nechodí do námořní školy
.
doplněno 22.04.17 10:19:
"...mi ho nakouslý vzal a dojedl..." "...proto že sem žral i ohryzek..."
Ale noták! Čas na dopolední pohádky už pomalu končí. Chceš říct, že Ti učitel sebral okousaný, částečně sežraný ohryzek, aby ho mohl sám dojíst
? V tom případě je to buď úchyl, nebo má absolutní nedostatek vitamínů
. Docela se Tvým rodičům divím, že na tenhle blábol nereagovali. Já na jejich místě bych Ti vrazil pár facek. Počasí se pomalu zlepšuje, zvedni zadek od počítače a běž se proběhnout, třeba Ti to pomůže.
Kolik Ti je let? A proč Ti to jablko vzal? A z jakého důvodu Tě ztřískal? Z toho, co píšete si člověk neudělá představu.
13 let
proto že sem žral i ohryzek,což nevím jak mu to může vadit páč v školním řádu to není
protože viz 2. řádek
Tak nežer a papej a kousej.Ještě bych chtěl vidět toho učitele,co Ti sebral a dojedl ten ohryzek.
Víš kolik normálních věcí není zapsáno ve školním řádu a stejně se nemají dělat? A jestli je už Ti třináct,tak jestli máš mozek,tak přemýšlej.
Nejsi z rodiny Koutných z Cetkovic? Tam to byl blázínek od mamky po šibnuté obě dcery.Ta mladší bydlící ve Svitavách má taky dvě děcka ,,píp,, na hlavu.Napiš sem raději pravdu co a kde jsi papal.Von viděl,že máš jablko a tak ho dojedl a potom jsi dostal výprask? - to je blbost co píšeš,co? Měl jsi mu dát jablka dvě.Buď rád,že Ti tu celou svačinu nečmajzl ten učitel.
Tady se fakt člověk nenudí,když si může občas přečíst pěknou pohádku.
0x
V tomhle případě ho měl nechat dojíst co už začal a rázně mu zakázat pokračovat. Pak případně použít důtky. To vám všem to opravdu přijde normální aby dítě muselo vyplivnout jídlo do ruky učitele?
doplněno 21.04.17 13:35: Tím dojíst myslím dojíst sousto - ne celej rohlík či co to bylo.
0x
Máš pravdu, ve školním řádu je, že ohryzky se žrát nemají.
A učitel Tě ztřískal, žes mu nechal málo.
Když pořádně okoušeš jablko /tak, aby na učitele nic nezbylo, má mít svoje/, z ohryzku vyndej jadérka a při hodině prací na pozemku je zasaď na vaše školní mičurinské políčko. Třeba Tě potom vyfotí na nástěnku.
Stopku z ohryzku odtrhni a přišij si ji na baret. No a to ostatní ať už si učitel sní, stejně to patří do BIO odpadu.
A už to přestaň hulit!
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.