Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opomenutí zaslání kopií vysvědčení na VŠ

Od: eri odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím Vás, zjistila jsem, že jsem prošvihla termín, do kdy jsem měla poslat na přihlášenou VŠ úředně ověřené kopie vysvědčení ze SŠ. Měla jsem v hlavě zafixováno, že to má být zasláno až ke konci dubna, ale bohužel to mělo být do středy minulého týdne. Jsem na sebe samozřejmě strašně naštvaná a bojím se to říct i rodičům, protože mi určitě vynadají, že nejsem schopná si to ani správně ohlídat. To, na co v den otevřední dveří na VŠ upozorňovali, jsem udělala včas, tj. podat a zaplatit přihlášku, ale tohle mi prostě nějak vypadlo... Navíc jsem se připravovala na přijímačky, protože 1. pokus se mi nepovedl a říkala jsem si, jestli tam má vůbec cenu chodit, ale tento 2. pokus se mi povedl už lépe a mohla bych mít i šanci na přijetí, ale obávám se, že jsem si touto hloupou chybou zavřela dveře k případnému přijetí na tuto školu. Dávala jsem sice ještě přihlášku na další fakultu, kde se ale řídí jen dle přijímacích zkoušek a poté maturitního vysvědčení.

Chtěla bych Vás tedy požádat, zda byste mi poradili, zda mám ještě šanci, že když jim tam ta vysvědčení pošlu až nyní, zda je zařadí k ostatním, či už je prostě po termínu a nedá se nic dělat. :( Napadlo mě, že bych jim tam napsala e-mail, ale nevím, na jaký e-mail. (Myslela jsem např. na studijní oddělení?) Nejsem si ale jistá, ale zda se tím budou zabývat a hrozně se za to stydím a neudělají si o mě ani moc hezký obrázek...

Předem děkuji za Vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atreus*
hodnocení

2x

na e-mail na studijní oddělení

zkuste to, je to jen o několik dní, takže je dost šance, že to projde

figurek*
hodnocení

2x

nemajlujte, ale zavolejte na studijní a domluvte se rovnou s nějakou tamější sekretářkou. Ta už vás nasměruje jak problém vyřešit. Jestli to nemáte daleko, pak by asi bylo lepší věc vyřídit osobně.

Proto radím : Nepropadejte panice, ono se zas tak moc nestalo.

My jsme takto dodatečně nesli maturitní vysvědčení od naší mladé, která se sice přihlásila na školu, ale nějak zapoměla vysvědčení přiložit, zmizla v Anglii a pak mamě fňukala do telefonu.

repkin*
hodnocení

2x
Kašli na mail, okamžitě tam zavolej, omluv se a domluv to ;) na mail by ti odpovedeli bůh ví kdy, jestli vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]