Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psací potřeby u maturity

Od: jarda222 odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat na takovou maličkost, jestli je u písemných maturit povoleno psát klasickým zmizíkovatelným Tornado perem (od centropenu).?

Na stránkách Nova maturita píší "psací potřeby (pero, propisovací tužka – modře nebo černě píšící)."

A na stránkách Statní maturita píší " Pište modrou nebo černou propisovací tužkou"

Tak si nejsem jist, jestli je tím myšleno i právě klasické zmizíkovatelné pero, nebo jen čistě propiska.

Je to taková blbůstka, ale osobně se mi píše klasickym tornado perem mnohem lépe, než propiskou.

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tylerhall*
hodnocení

4x
My tohle nějak neřešili. Dej si do náprsní kapsy u obleku jednu tužku, jedno tornádo a jednu klasickou propisku a pak se zeptáš co je povoleno. A hlavně občanku.
jarda222
hodnocení

Heh, to mě nenapadlo.Díky.

krtek6*

občanku?..to je nějaká novinka související s těma státníma? *sok*

My jsme občanku museli mít také, a to jsem maturovala v r. 2007.

doplněno 10.04.17 11:49:

Nám ještě už asi dva měsíce před zkouškou kladli na srdce, že musíme na fotce vypadat co nejpodobněji aktuálnímu vzhledu, jinak že to prý neprojde. :-D Nakonec to až tak "nehrotili", ale bez občanky k maturitní zkoušce nepřipouštěli.

krtek6*

maturoval jsem ve stejný rok a nikdo po nás nic nechtěl..*nevi* ..a nebo jsem už taková skleroza, že si to nepamatuju...proto se tak blbě ptám..holt jiný kraj jiný mrav no...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]