Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dělali jste cosinus?

Od: paixan* odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás, lidi. Chtěla jsem se zeptat ohledně toho, jestli jste dělali cosinus v 9. třídě, jelikož v přijímačkách roku 2014 jsou úlohy s cosinusem. Starší bratr řekl, že se neučili a v jeho přijímačkách cosinus nebyl a jeho učitelka matematiky také tvrdila, že nebude. Tak se mi zdá divné, že je to v přijímačkách, ale mi jsme se to neučili.

doplněno 09.04.17 12:57:

Všem předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Sinus, cosinus atd. je učivo základní školy (tuším osmá nebo devátá), aspoň, když já jsem byl na základce, tak to tak bylo.
paixan*
hodnocení

sinus-to tak zhruba znám.

Vždyť se to všechno bere v jednom. Je to víceméně to samé počítaní.

hodnocení

0x

Goniometrické funkce jsem se určitě v deváté třídě učila, možná to byla dokonce osmá... To přece není takový problém, se to doučit i samostatně.

trevor*
hodnocení

0x

Zdravím, jsem teď v prváku a jednou ve fyzice p.uč. řekla něco s cosinusem. Já i dva spolužáci ze základky jsme na ni nechápavě koukali co to je? Prý jsme to měli brát na základce, jenže ani jeden z nás nic takového nikdy neslyšel. Ale je to lehké

hodnocení

0x

My jsme se to probírali někdy v 8. třídě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]