Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Měla bych dotaz ,zda někdo nevíte nebo nemáte informace o DOŽIVOTNÍM VZDĚLÁVÁNÍ .
Pokud ano kde se v ČR dá studovat .( Jihomoravský kraj,Zlínský kraj,Olomoucký kraj.)
Zda jste to někdo nestudovali nebo nestudujete.
Prosím o nějaké info na net .
Za pomoc předem moc děkuji .
Marie
www.duchody-duchodci.cz/celozivotni-vzdelavani-senioru.php
doplněno 21.03.10 14:31:www.czechuniversity.com/Universita-tretiho-veku
doplněno 21.03.10 14:33:/www.epihodonin.cz/Universita-tretiho-veku
Předem děkuji za informace.
Ale ještě bych měla dodát ,že memám maturitu a chtěla bych jí mít.
Zaměření pedagogické, mám 34 let.
Jen pro upřesnění . Děkuji
Mám tomu rozumět ,že doživotní vzdělávání je vlastně vzdělávání od 50 let?
Pokud ano tak jsem o něco chytřejší protože jsem nevěděla ,že je to jedno a to samé .
Děkuji
Studuji dálkově při zaměstnání na soukromé škole kam chodíme jednou měsíčně. Nevím, jaký obor by Vás zajímal, proto zasílám odkaz. Já studuji ekonomicko-podnikatelskou.
Děkuji za radu.
Já mám SOU bez maturity.Chtěla jsem se odrazit od tohoto nic neznamenajícího místa .
Mám v plánu zkusit se odrazít od tohoto místa směrem k Pedagogice.( ZŠ pro 1 stupenˇ.) Samozřejmě dálkově ,protože jsem pracujíci.
Na netu jsem se zkušela dívat na nějaké vzdělání přes projekt celoživotní vzdělávání jenže jsem nic nenašla.
S nad jen tohle ,ale nevím zda je to i pro mne dostupné bez maturity.
a pokud ano zda po tomhle můžu dál studovat pedagogiku .
Za informaci předem děkuji.
S pozdravem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.