Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je doučování trapné?

Od: jenda* odpovědí: 7 změna:

chci se zeptat jestli je doučování trapné.

Raději bych chodil na doučování ale bojím se aby se me někdo nesmál.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Není to trapné. Je to lepší, než mít špatné známky. Někomu jde učení lépe, někomu hůře, ale rozhodně na doučování není nic směšného ani ponižujího. Choď na doučování, je z toho vidět snaha o lepší výsledky ve škole. A to se cení!

fugass*
hodnocení

2x
Choď a ostatní hoď za hlavu. Přeci nebudeš celej život čekat co na to ostatní?

naihonn*
hodnocení

0x

A pokud třeba navíc to doučování nabízí učitel při škole zadarmo, to už je úplně jasná volba. Jinak je to někdy otázka, jestli kvalita odpovídá ceně... Ale trapné to každopádně není. Kolikrát já narazil na situaci, kdy jsem něco nepochopil jen proto, že to jedna osoba nedokázala pořádně vysvětlit. A jakmile jsem si to ujasnil jinde nebo někým jiným, tak to nakonec bylo snadné. A to se vyplatí!

enias*
hodnocení

0x

Vůbec to není trapné. Choď na doučování a na ostatní se vykašli, ostatní ti k lepším známkám nepomůžou.

iz*
hodnocení

0x

Nemáš tu i otázku na doučování cizího /...? Bylo by rozumnější se ptát v jednom. Nebo alespoň používat stejný nick.

Doučování trapné není, ale je nutné je řešit mimo školu, protože si učitel, který tě ten předmět učí ve škole, nemá nechat platit za doučování (viz mou odpověď u otázky na doučování cizího jazyka).

jenda*
hodnocení

ne to není ode mně otázka

vykuk*
hodnocení

0x

V životě potkáš mnoho posměváčků, kteří se smějí čemukoliv a kdyby ses chtěl podle nich řídit, tak nebudeš moci dělat nic.

Většinou se smějí něčemu, co sami nemají nebo nedovedou.

Doučovat se může žák, který propadá, ale také ten, který by měl nerad 2 z předmětu. Ale oba si zaslouží uznání, že se chtějí zlepšit.

A vůbec není nic špatného na tom, že někomu nejde učení samotnému jak po drátkách a potřebuje pomoc od jiného.

Hlavní bude to, že ti to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]