Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat jestli je učitel zasedlý

Od: emilk odpovědí: 3 změna:
Víte někdo prosím jak se pozná jestli je na mě učitel zasedlý.
Poslední dobou mě přijde že je.
doplněno 04.04.17 18:37:

Třeba když jKdyž jsme psali test a kamarád měl stejný počet chyb tak on měl o stupeň lepší známku.

Když něco porcvičujeme a hlásím se tak mě nikdy nevyvolá. Skoro nikdy mě nepozdraví

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Čím se to projevuje? Proč si to myslíš? Co ti dělá?

hodnocení

0x

psali test a kamarád měl stejný počet chyb tak on měl o stupeň lepší známku

----- tak toto je na reklamaci - třeba se přehlédl...

Když se někdo hlásí, znamená to většinou, že to zná, ví - učitel zpravidla vyvolává děti, které zlobí, nedávají pozor...

Pozdravit nebo odpovědět na pozdrav... jak to je?

Z 99% pocitů zasednutí je tento stav smyšlený a upřímně- hloupý.

iz*
hodnocení

0x

Stejný počet chyb neznamená automaticky stejnou známku. Stejně jako mají různou váhu známky, mají různou váhy i chyby.

Např. v češtině bude mít zapomenutý háček nad písmenem menší váhu než chyba ve shodě přísudku s podmětem (chybné y/i v přísudku).

Tím, kdo má zdravit, je žák, nikoliv učitel. Pokud žák učitele pozdraví, měl by učitel odpovědět. Nezdraví žák např. tak tiše, že pozdrav není slyšet?

Při procvičování vyvolává učitel ty žáky, které potřebuje slyšet → já jsem často (ale ne vždy) vyvolávala ty, kdo v hodinách nejméně pracovali...

Podle mých zkušeností o "zasednutí" nejvíce uvažují (nebo vykřikují) ti žáci, kteří toho pro školu dělají nejméně (hledají pro svůj neúspěch příčinu jinde)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]