Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová škola - pustí mě do třeťáku?

Od: daniela173 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat..v září 2015 jsem nastoupila do prvaku na prodavače ale toho jsem pak musela v dubnu 2016 (ano dva měsíce před koncem skolniho roku) nechat(zdravotni důvody) potom jsem nastoupila v září 2016 opět do prvaku na prodavače.bohuzel (je mi to strašně trapné )ale i toho dle roku jsem musela nechat..A teď v září 2017 bych měla opět nastoupit do prvaku ale přijde mi to strasny po třetí jít do prvaku když bych teď v září mohla být ve tretaku...myslíte si ze kdybych šla na jinou školou (klidně stejnej obor)a udělala bych všechny možný rozdilovky který by byli potřeba tak ze by me pustili do tretaku? Pokud vím tak ten kdo prestupuje třeba v polovině druhaku na jinou školu a jinej obor tak dělá rozdilovky za prvak a půlku druhaku taky je nezajímá ze ten dotyčnej dělal rok a půl nakej obor
..tak proč by to tak nešlo i u me? Poradíte mi prosím vás. .děkuju moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Šlo by to i u Vás, ovšem jenom za předpokladu, že už byste sama něco dokázala. Navíc se mýlíte v tom, že novou školu nezajímá předchozí obor.

Vzdělání lze uznat pouze tomu, kdo nějaké má, a podle mých zkušeností žádná škola nepřijme žáka rovnou do závěrečného ročníku.

Rodiče jsou sice povinni dítě živit, dokud není schopno se živit samo, ale i to může mít své meze. Neustálé opakování prvního ročníku by soud nemusel uznat jako soustavnou přípravu na budoucí povolání...

O jaké zdravotní důvody jde?

lidus*
hodnocení

1x

Chápu-li to správně, nemáte uzavřený ani první ročník. Ptejte se na škole, kam chcete nastoupit, běžně to lze s uzavřeným ročníkem u vás o tom pochybuji. Snad 2 ročník ale třetí? Nic neumíte a chtěla byste hned k závěrečným zkouškám.

michalhelper
Dobrý den sice máte pravduze nemá ukončený 1 ročník ale jak si dovolíte říct o někom koho neznáte že nic neumí a chce hrnek k závěrečným zkouškám . To je docela sprosté třeba toho umí víc jak vy. Jen má vlastní problemy. Kuli kterým se jí nedařilo dodělat prvák a ty problémy asi byly zdravotní a třeba rodině . To nemůžete vědět a hned ji osocujete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]