Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sop 2017

Od: niky* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se na vás obrátit s prosbou o radu... Jsem ve třetím ročníku obor kuchař-číšník... včera jsme si losovali téma k závěrečným pracím, podle kterého budeme muset setavit jídelní menu, slavnostní tabuli a to do 20.4.
Vytáhla jsem si téma Křestanské svátky v našem kalendáři :) (Velikonoce,masopust,Vánoce...apod.)
Zvolila jsem tedy Vánoce... nejspíše to bude složitější, než kdybych si zvolila téma Velikonoce, skrz dostupnost mnoha ingrediencí... ale snad to vše zvládnu podle představ...
Má práce musí obsahovat: APERITIV... pro ten jsem zvolila Medovinu (Dolská) dále PŘEDKRM... Vánoční kuba se slaninou... PIVO: nevím jaké zvolit... Polévka: polévkujsem zvolila Rybí polévku, nebo jsem uvažovala o hrachové s krutony... BÍLÉ VÍNO: také ubec nevím... MAZICHOD Z RYB: bohužel, nevím s čím skombinovat... HLAVNÍ CHOD:? ČERVENÉ VÍNO:? SÝRY:? ŠUMIVÉ VÍNO:? jako MOUČNÍK: jsem zvolila budto štrůdl ... KÁVA: Presso, Alžír, late? DIGESTIV: becherovka(originál)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Stejné téma už tu je poradte.cz/... moje odpověď je po konzultaci s učitelkou kuchař-číšník stále stejná.

liska*
hodnocení

0x

Co Vás tam učili, když je tohle závěrečná práce a vy si nevíte rady? Hlavní chod je podstatný. Tak si najděte receprty na kapra či štiku nebo sumečka. Plus nějaký zajímavý bramborový salát. Vánočních receptů je plný internet. I ten rybí předkrm tam je do mezichodu.. Víno Vám poradí v první vinotéce, když řeknete, že k rybě, navrhnou nějaké bílé.. Až budete v práci, to budete psát každý týden lidem na poradnu, co máte vařit? A štrůdl je sice chutný, ale udělejte spíš něco slavnostnějšího.Vánoční dort.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]