Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření teploty vody

Od: ggr odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji navrhnout měření teploty vody v potrubí DN800 a nevím jak to zrealizovat.
Chápu správně že budu potřebovat teplotní sondu (např. pt100) a ta bude propojena s vyhodnocovacím zařízením (např. inmat), který převede signál na teplotu?
Není tam třeba ještě nějaké další zařízení mezi tím? Nebo jak jinak se do zrealizovat, mám-li k dispozici vyhodnocovací zařízení (inmat).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Pokud ma analogovy vstup, tak pohoda. Zalezi, jak presne musite merit. Zda stacit dotekove (na povrchu trubky) nebo se musite norit dovnitr. Cidel je hromada. Treston, sensit, ale. Jsou i dalsi.
ggr
hodnocení

Preferuju čidlo přímo do trubky. Našel jsem nějakou teplotní sondu s pt100 výstupem..,tak kdyby se to propojilo přímo s tím inmatem? Ještě bych potřeboval najít jaká tam musí být vzdálenost umístění teploměru před clonou, nikde v normě jsem tohle nenašel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]