Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křesťanství a marxismus?

Od: pt® odpovědí: 4 změna:

Milí rádcové, obracím se opět na vás o historické informace na téma "Křesťanství a marxismus". Tentokrát namám vůbec žádné podklady. Děkuji předem...:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, snad pro Vás budou přínosné články viz odkazy. Zdravím!

listy.cz/... .

osacr.cz/...

doplněno 16.03.17 17:40:

Nemáte zač.

iz*
hodnocení

2x

Diplomová práce "Srovnání nejvyššího mravního kritéria v křesťanství a v marxismu-leninismu"(práci jsem nečetla, ale už její úvod mi přijde zajímavý (pod úvodem dole na stránce je odkaz ke stažení).

is.cuni.cz/...">Bakalářská práce "Dialog marxistů s křesťany v českém prostředí v 60. letech"(předchozí práce mi přijde zajímavější, tady jen odkaz na náhled v Google → pokud Vás zaujme, je nahoře i odkaz ke stažení)

pt®
hodnocení

"ben" a "ivzez", děkuji vám moc. "ivzez", ta diplomová práce je super, díky za odkaz, načerpám mnoho informací.

doplněno 17.03.17 09:48:

"ivzez", to jsou naše témata z U3V...

iz*

Mne zaujala také, už jsem si ji stáhla a o víkendu si ji přečtu. Dáváte sem zajímavé otázky → i já díky nim získávám řadu zajímavých informací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]