Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát poznámek pod čarou v Bc. práci

Od: repkin* odpovědí: 2 změna:

Prosím, potřeboval bych pomoci s poznámkami pod čarou ve Wordu.

Potřebuju nastavit automaticky font, velikost a řádkování pro poznámky pod čarou v celé práci.

Asi špatně hledám, nebo nevím, ale nikde jsem to nenašel. Ani nemluvím o tom, že mi word doma dost blbne, takže půlka věcí co jiným lidem jdou tak mě ne *zed*

doplněno 01.03.17 12:36:

Dle pokynu jiné katedry (naše patrně žádné nevydala, nebo nám o nich alespoň nidko neřekl) mají být poznámky pod čarou Arial, 10, jednoduché řádkování.

Nastavuju to vše ručně (to umím), jen nevím, když celá práce má být do bloku, tak zda i poznámky pod čarou (někde se blokem rozhodí), zda mají začínat velkým písmenem a za nimi má být tečka? Někde jsou bez mezery mezi řádky, někde jí mají, asi je tam něco špatně nastaveného (asi kopírováním?).

doplněno 01.03.17 12:43:

Zatím nastaveno ručně ... a za jsem dal 10b. aby byly všechny mezery stejné, někde vypadá zarovnání poznámek pod čarou doleva OK, někde divně, ale pokud dám do bloku, je to to samé, někde OK, někde divné :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

Děkuji ivzez *dril* už jsem našel a nastavil *placni*

iz*

*placni*

doplněno 02.03.17 13:06:

Včera jsem Repkinovi odpověděla na e-mail. Dám to i sem, odpověď se může hodit dalším:

V hlavní nabídce → Formát → z nabídky vybrat Styl... → v následném dialogu z "rolovací" nabídce vlevo dole vybrat všechny stylyznačka poznámky pod čarou a dále text poznámky pod čarou (viz obrázky)

Návod je pro Word 97, ale postup by měl stejný i v novějších verzích...

Formát poznámek pod čarou v Bc. práci
Formát poznámek pod čarou v Bc. práci #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]