Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šplhnutí u učitelele/učitelky

Od: adelkaa odpovědí: 7 změna:

Víte někdo prosím jak si šplhnout u učitelele nebo učitelky?

doplněno 04.04.17 17:41:

A co když to neumím na jedničku?

doplněno 04.04.17 17:50:

Já se učím hodně ale nejde mi to.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, vím. Musíte vždy vše vědět a napsat na jedničku, nezlobit, dávat pozor a být hodná. Jo, a pedagoga zdravit hlasitě a první. Zdravím!

doplněno 04.04.17 17:46:

adelkaa - tak, to si moc nešplhnete. Ovšem, třeba bude jednička příště (když se budete více učit).

doplněno 04.04.17 17:54:

adelkaa - buďte ve škole aktivní a ptejte se na to, co Vám nejde nebo tomu nerozumíte. Pedagog uvidí zájem a snahu, což ho potěší a bude požadovaný "šplh".

adelkaa
hodnocení

Já se právě hodně učím ale nejde mi to

alecram*
hodnocení

0x

Přinést švestičky z vaší zahrádky.*smich*

iz*
hodnocení

0x

Vím, ale neporadím, protože snahu "šplhnout si u učitele nebo učitelky" vnímám jako hodně špatnou. Místo "šplhnutí" se radši důkladně připravuj na výuku.

damandys
hodnocení

0x

Já jsem si šplhnul jen v tělocviku.

mp*
hodnocení

0x

To je strašně individuální. Třeba u naší tělocvikářky si šplhnul ten, kdo byl dobrý ve sportu. Na střední zase u jednoho profesora, který byl trochu alternativní, tak si šplhnul ten, kdo tenkrát nebyl v SSM. A u řiditele (angažovaného) jsem si zase šplhal já, protože jsem byl všude.Někdo vyžaduje znalosti přirozené, někdo nabiflované, to máte těžké.

hodnocení

0x

Ve třídě na SŠ jsme měli šplha a za 4 roky studia zkusil - no jako šplh. Každý se o něj otřel.

Proto bych radila - nešplhat. Tedy kromě tělocviku. Být připravená, umět, k učitelům zdvořilá, brát je jako autoritu. Ale nešplhat. Dobrého žáka jako takového a šplha kolektiv snadno rozezná. Proto se nesnižovat ke šplhounství. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]