Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s napomenutím?

Od: felixzfelixova odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, kamarád "spáchal" v 1. pololetí několik menších porušení školní řádu za které dostal dohromady napomenuti... momentálně udělal "čin" za který také asi bude mít napomenutí. Chci se zeptat, jak se to přičítá, přičítá se k tomu ještě to napomenutí z prvního pololetí, nebo má od 2. čistý skore, takže jako by měl prostě jedno? Myslím, že kdyby dostal dvě napomenutí za sebou v jednom pololetí, tak je z toho rovnou důtka učitele, ne? Ale když je to v každém pololetí zvlášť tak je to jedno? Pomozte, brečí mi tu na facebooku :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Takže ty máš těch "činů" povícero, nejen ten s výtahem.

felixzfelixova
hodnocení

Hloupý nápad psát podruhé, když nejsem zaregistrovaný. Každopádně ne, vymyslel jsem si příběh, který obsahuje stejné problémy... Nikdo mi nedokázal odpovědět na mé otázky v minulé "složce" tak píšu podruhé, vím že spamuju, ale jsem nervozní. Nemůžeš vědět, že mám těch činů povícero, nesuď.

liska*
hodnocení

0x

Mělo by to být ve školním řádu nebo vnitřních směrnicích té které školy. Ta posloupnost kárných opatření .Výchovnější by bylo uzavřít přestupky za pololetí, když se vydává vysvědčení , které hodnotí vše, co znal, uměl i neuměl a napáchal za ten první půlrok.. A do druhého pololetí vstoupit s čistým štítem. Líp by to vyjadřovalo průběh chování žáka a nevezl by se s ním jeden přešlap do konce škol.roku Tak by byla i lepší šance na jeho polepšení .

enias*
hodnocení

0x

Jen dle mého názoru si myslím, že do dalšího pololetí jde s čistým štítem, ale ruku do ohně za to nedám, nicméně by i kamarád měl dávat pozor na přestupky a "nepáchat" už další šílenosti, aby se mu to nevymstilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]