Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, kamarád "spáchal" v 1. pololetí několik menších porušení školní řádu za které dostal dohromady napomenuti... momentálně udělal "čin" za který také asi bude mít napomenutí. Chci se zeptat, jak se to přičítá, přičítá se k tomu ještě to napomenutí z prvního pololetí, nebo má od 2. čistý skore, takže jako by měl prostě jedno? Myslím, že kdyby dostal dvě napomenutí za sebou v jednom pololetí, tak je z toho rovnou důtka učitele, ne? Ale když je to v každém pololetí zvlášť tak je to jedno? Pomozte, brečí mi tu na facebooku :D
Hloupý nápad psát podruhé, když nejsem zaregistrovaný. Každopádně ne, vymyslel jsem si příběh, který obsahuje stejné problémy... Nikdo mi nedokázal odpovědět na mé otázky v minulé "složce" tak píšu podruhé, vím že spamuju, ale jsem nervozní. Nemůžeš vědět, že mám těch činů povícero, nesuď.
Mělo by to být ve školním řádu nebo vnitřních směrnicích té které školy. Ta posloupnost kárných opatření .Výchovnější by bylo uzavřít přestupky za pololetí, když se vydává vysvědčení , které hodnotí vše, co znal, uměl i neuměl a napáchal za ten první půlrok.. A do druhého pololetí vstoupit s čistým štítem. Líp by to vyjadřovalo průběh chování žáka a nevezl by se s ním jeden přešlap do konce škol.roku Tak by byla i lepší šance na jeho polepšení .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.