Nejste přihlášen/a.
Jak formálně oslovit firmu/společnost v emailu s nabídkou nebo žádostí? Nenašel jsem jediný článek, který by tuto problematiku řešil, zde jsem našel na podobné téma dotaz, ale bez výsledku. Korespondence by vždy z pravidla měla začínat Vážený/Vážená (jméno, titlul, hodnost, etc...) nikdy "dobrý den", po dotazu přímo na ujc mi bylo trapně posláno zpět odpověď který odkazoval na jejich článek kde ale řešili pouze lidi a jejich různá postavení, což ale tyto pravidla většina zná (slečna, žena, příjmení, titul ale bez příjmení, etc...), když jsem pak volal přímo i na Prahu 1 nějakému doktoru kdoví čehosi, tak to tam chvíli probíral, poté se do telefonu pousmál a sdělil že to asi nikdo neví, ale že se to pokusí zjistit a publikovat, jak postupujete vy?
To je přesně to co jsem psal, článek opět řeší oslovení konrétních lidí, případně skupiny lidí, nikoli oslovení korporace, resp. když nevíte kdo bude číst první korespondenci a slovujete korporaci, nikoli přímo konrétní osobu či skupinu osob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.