Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Znáte někdo onlineovky typu Divoké kmeny, kingsAge atd.?
Nevím jak vysvětlit příklad, s kterým potřebuji poradit.Pokud to dokáže vysvětlit lépe někdo jiný, prosím udělejte to.
Jde o to,že v této hře se budují stavby a dobývají ostatní osady.
Rád bych ale vymyslel pro jednu takovou hru soutěž "o nejlepšího obránce" - tj. pro hráče, který podpoří nejvíce vojáky (s ohledem na počet bodů) jiného hráče.
Příklad:
Hráč, který má 10 000 bodů, pošle 5000 vojákůby měl dostat určitý počet soutěžních bodů, ale tak, aby měl stejnou šanci vyhrát soutěž i hráč, který má jen 1000 bodů a pošle v tomto poměru slabší pomoc... zkoušel jsem to brát procentuelně, ale v této hře to uplatnit nejde, zkrátka hráč s 1000 bodů nevytrénuje 500 vojáků (proto nemůže být na 50% jako ostatní hráči)
Poradíte mi? Děkuji, Jana
Jijnak dost koukám na vaše příspěvky a opravdu bych chtěla umět žít s matikou jako vy
No ono to snad ani není matematika, aspoň v této fázi; jde spíš o znalost hry. Čistě matematicky bych taky dal procentuální hodnocení; když to ale nefunguje, to znamená, že mi chybí nějaká podstatná informace. Jak mám vědět, že hráč s tisíci body nevytrénuje 500 vojáků? Takže ono to bude složitější a půjde spíš o analýzu té hry, takže radit musí její znalci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.