Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohyblivý koeficient?

Od: paladiumka odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Znáte někdo onlineovky typu Divoké kmeny, kingsAge atd.?

Nevím jak vysvětlit příklad, s kterým potřebuji poradit.Pokud to dokáže vysvětlit lépe někdo jiný, prosím udělejte to.

Jde o to,že v této hře se budují stavby a dobývají ostatní osady.

Rád bych ale vymyslel pro jednu takovou hru soutěž "o nejlepšího obránce" - tj. pro hráče, který podpoří nejvíce vojáky (s ohledem na počet bodů) jiného hráče.

Příklad:

Hráč, který má 10 000 bodů, pošle 5000 vojákůby měl dostat určitý počet soutěžních bodů, ale tak, aby měl stejnou šanci vyhrát soutěž i hráč, který má jen 1000 bodů a pošle v tomto poměru slabší pomoc... zkoušel jsem to brát procentuelně, ale v této hře to uplatnit nejde, zkrátka hráč s 1000 bodů nevytrénuje 500 vojáků (proto nemůže být na 50% jako ostatní hráči)

Poradíte mi? Děkuji, Jana

Jijnak dost koukám na vaše příspěvky a opravdu bych chtěla umět žít s matikou jako vy *palec*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paladiumka
hodnocení

Proč mi neporadíte?*plac*

Prosíím, poraďte mi*hej*

hodnocení

0x

No ono to snad ani není matematika, aspoň v této fázi; jde spíš o znalost hry. Čistě matematicky bych taky dal procentuální hodnocení; když to ale nefunguje, to znamená, že mi chybí nějaká podstatná informace. Jak mám vědět, že hráč s tisíci body nevytrénuje 500 vojáků? Takže ono to bude složitější a půjde spíš o analýzu té hry, takže radit musí její znalci.

paladiumka
hodnocení

0x

Je to stejné, jako když máte malou společnost, která nedokáže uspokojit požadavky zákazníků ve stejné míře jako společnost, která je 10*větší..., ale i tak díky za odpověď, myslela jsem že to bude něco podobného jako jste psal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]