Nejste přihlášen/a.
Nejak nechapu jak si mohla spolykat tolik ibalginu a zijes.Pamatuji si pred lety kdy jsem mela horecku jsem si vzala jeden a po hodine druhej 400 mg.
To co nasledovalo potom nikomu nepreji.Silne buseni srdce,spocena tak,ze me neslo se ani prevleci,postel totalne promocena,matrace taktez promocena,motala se me hlava a byla jsem totalne mimo,myslela jsem,ze je to moje posledni hodinka.
Kristýno, máš tu řádu správných odpovědí, které ti radí, jak bys měla problém řešit. Ty jsi však ohodnotila jenom tu, která má zkušenosti s Ibalginem. Proč? Chceš se pokusit otrávit Ibalginem?
Podle mne by bylo lepší začít šikanu řešit tak, jak je potřeba. Měla by ses obrátit na své rodiče a společně s nimi na třídní učitelku a vedení školy.
Zdravím. Kristýno, když si sama nevíš rady, svěř se rodičům a oni Ti určitě nenechají ubližovat a začnou to řešit. Pokud máš deprese, měla bys vyhledat odbornou pomoc. Psycholog funguje snad na každé škole, ale lze ho vyhledat i jinde. Prášky si sama "neordinuj" pak by ses dostala do rukou psychiatrovi a rodičům bys přidělala starost. Vše se dá řešit, není nutné hned si chtít ubližovat. Nenech si nadávat ani ubližovat, řeš to s rodiči! Kdo jiný by se Tě měl zastat a být Ti oporou, když ne Tvoji nejbližší? Aby Ti ale mohl někdo pomoci, musí se dozvědět, že nějaké problémy vůbec máš. Takže - pokud je to pravda, nezůstávej na to sama!
Kristýno, možná nemáš komu svěřit svoje trápení... Kontaktuj třeba tato pracoviště:
Linka bezpečí a poradna pro děti (nonstop, ZDARMA): telefon 116 111, e-mail: lb@linkabezpeci.cz
Dětské krizové centrum: telefon - 777 715 215, e-mail: problem@ditekrize.cz
Modrá linka: telefon - 549 241 010 (mobil Vodafone 608 902 410), e-mail: help@modralinka.cz
Zlato, ibalginem se nepředávkuješ, respektive ano, ale jediné, co se ti stane, je, že ti bude špatně od žaludku, dráždí ho a můžeš si poškodit játra, ale to spíš kdybysis vzala paracetamol.
Pokud se ti tohle ve třídě děje, opravdu vyhledej třídního učitele, nebo rovnou ředitele, nejlépe však rodiče a všechno jim řekni. CHápu, že to bude asi nepříjemné, ale nakonec třídní s tím musí něco udělat. A to především pokud to oznámíš. I tak by si toho měl všimnout, bez oznámení. Pokud by se stále nic nedělo, podala bych trestní oznámení na školu. Ale věřím, že se s tím určitě něco udělá, pokud to někomu povíš. A na prášky se vybodni, jinak tě ještě klasifikují jako "psychicky nemocnou" a nacpou ti antidepresiva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.