Ahoj, mám problém a vím že to má víc lidí ale jsem kvůli tomu na dně.Nejsem tlustá nebo tak ale když jdu jen na krátkou procházku nebo cvičím udělá se mi zle. Omdlivani, bolest plic, mandlí a pocit že mám v puse krev. Možná je to tím že mám špatnou funkci štítné žlázy (zvýšená). I když je sníh nosila bych jenom mikinu je mi totiž neustále horko a proto se prehreji a je mi potom blbě. Nevím milovala jsem sport ale kvůli tomu horku nedokážu cvičit.
Zdravím. Pokud máte zdravotníí potíže, konzultujte je s lékařem. Třeba se k štítné žláze přidalo ještě něco jiného. Pokud lékař usoudí, že Vám tělocvik může škodit, nedoporučí ho a můžete být od TV i osvobozena.To, že se Vám dělá zle a omdlíváte, není v pořádku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.