Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na internetu jsem zavadil o reklamu na Ling Fluent. Popravdě zní to moc bulvárně, ale přes to se zeptám. Máte s tím zkušenost? Nebo je to "podvod"?
Reklamu přikládám, je pod příspěvkem.
Je to samozřejmě nesmysl, naučit se cizí jazyk trvá několik let na tom nic ling fluent nezmění. Pokud jej chcete umět opravdu dobře, je nutné se učit stále (jenom lze později změnit metody).
Pozor si dejte i na tzv. konverzační metody, angličtiny direkt apod. Ty naučí jenom fráze, nikoliv jazyk.
pozor, je to veľmi veľký podvod. je neuveriteľné že ani ČR ani SR proti tomu nebojujú. Malá škoda, malý mikro priestupok asi pre fízlov. Nechávajú ling Fluent byť.
Pozrite si odkiaľ sú tí ľudia. zn.sk/...
a o čo im ide.
Zaregistrujete se, objednáte, zaplatíte a dostanete přístup ke kartám daného kurzu. Podotýkám, že se jedná o online kurzy, kdy musíte mít přístup k internetu, tzn: jakmile jejich server z nějakého důvodu vypnou (skončí třeba), máte smůlu. Takže nesmím s výukou otálet, než to vypnou - v tom je možná ten rychlý účinek , jestli to ale funguje... snad se to dozvím.
Pokud ale potřebujete doklad, potom co jste si kurz již zaplatili - zapomeňte, toto mi odepsali:
Dobrý den,
děkujeme, že jste si vybrali platformu pro výuku cizích jazyků! Chtěli bychom Vás informovat, že v souladu s novými Podmínkami prodejce Ling Fluent nevystavuje faktury, protože je subjektem spadajícím do jurisdikce, která nepodléhá dani přidané hodnoty. Vyplývá to ze zjednodušených právně-účetních pravidel.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Tým Ling Fluent
contact.cs@lingfluent.com
Zkoušel jsem to několikrát, ale bohužel, stopa vede ke společnosti 24X7DEAL Ltd., sídlící na Maltě , která dělá business asi se vším.
Objednal jsem si tuto revoluční metodu výuky a stajně jako všichni ostatní jsem zjistil, že je to podvod. Z opatrnosti jsem platil na dobírku a když jsem zjistil, že mi přišlo pár letáků a přístupové heslo k internetové platformě k ničemu, podal jsem na kontaktní e-mail ihned žádost o odstoupení od smlouvy uzavřené na dálku, na což je ze zákona do 14ti dní nárok, přišel mi z nějakého automatu e-mail s formulářem, který jsem vyplnil a odeslal, následně mi přišla zpráva, že moje žádost je předána příslušnému oddělení. Předpokládám, že vše tímto zkončí. Borci pravděpodobně z Polska potřebují získat čas, aby k nim peníze stihly doputovat. Nicméně se přepočítali, protože jsem ihned zastavil patbu na přepravci a byť přepravce má povinnost pouze přepravit zásilku, jsou zde mezi přepravci renomované společnosti, které mají kodex slušnosti a nepodporují anonymní šmejdy, kteří se za ně skrývají. V tomto příppadě Ling Fluent jde pravděpodobně o polskou, následně slovenskou a dvě české přepravní společnosti. Společnost, která vám v ČR zboží doveze je seriózní, ale přepravuje přes ni společnost eKurýr s.r.o. Michalská 12a, Praha 4, která si je vědoma, že sesvým způsobem účastní podvodu a přepravuje tímto způsobem měsíčne po ČR v řádu statisíců, nicméně všechny zásilky jsou do 5 000,- Kč, čili se jedná pouze o přestupek, nikoli trestný čin. Ale kdyby se více oškozených spojilo, bude mít trestní oznámení váhu. Nejlépe je však neobjednávat žádné zázračné metody ani výrobky.
Za částku 2287,-Kč jsem obdržela ,plastovou kartičku, leták s výzvou - zaplatit dalších 1275,-Kč, kde bylo uvedeno, že součástí krzu jsou 3 CD disky, které jsem neobdržela, příslib každodenní variabilní výuky podle volného času.
Zahájila jsem kurz, katičky probíhali velmi rychle, bez možnosti řádně přečíst a zopakovat, Následovakla nemoc po které jem se opět vrátila, ale již mi byl odepřen přístup. Zhodnocení - za uhazenou částku jsem neobdržela nic. S firmou se nemohu spojit, na čt. 474930321 a na +420296180824 není možno se dovolat.V nabídce je pouze možnost uhradit další platbu za další možná obchod. Obchodní podmínky jsou v angličtině, které budu vytištěné překládat v překladači, jelikož není možné je skopírovat a vložit do překladače.
Celá tato anabáze je podnětem České obchodní inspekce a Policie České republiky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.