Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: nikkis odpovědí: 5 změna:
Ahoj.
Jsem v 9 třídě a pořádně nevím,kam na střední. Mám 4 z matiky a dvě 3,celý průměr 1,80. Přemýšlela jsem nad ošetřovatelkou nebo na kadeřnici (tam by mě prý nevzali). Ale trochu se bojím jít na učňák. Prý tam chodí lidi,kteří se neučí a dělají problémy (ptala jsem se jedný holky co chodí do školy kde je i ten obor ošetřovatel a prý tam jsou dost divní lidi) Já se učím ráda (hlavně biologii) až na tu matiku. Jaký máte názor na učňák? Je tu někdo,kdo na učňáku je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poohlédni se po nějakém řemesle. Není učiliště jako učiliště. A opravdu řemeslo má zlaté dno. Po řemeslnících bude poptávka stále. Vyhledej si všechna učiliště v republice a pak někde blíže, ať nemusíš daleko jezdit.

fugass*
Máte pravdu. Když vidím co si říkají kadeřnice za jednu hlavu, tak jednoduchou matematikou dojdu k tomu, že mají víc než doktoři. A bez papíru... A názor že tam a tam jsou divný lidi, to bys holka nemohla jít nikam, na jednoho normálního člověka se najde pokaždý aspoň jeden blbec.

hodnocení

0x

Ale s průměrem 1,8 nemáš zas tak špatné vysvědčení ne? Vyber si školu, kde není težká matematika, nemusíš hned na učňák.

doplněno 05.02.17 18:28:

Netrvdím, že je učňák špatný, naopak, má pak perspektivnější vyhlídky na shánění práce.

nikkis
hodnocení

Bojím se,že bych neudělala přijímačky (z matiky). Dívala jsem se kde by té matiky nebylo tolik,ale asi hledám špatně:/.

Elis, uvědomuješ si, jaká je konkurence při shánění místa v kanceláři? Ať je vystudovaná jakákoliv škola? Řemeslníků bude potřeba stále. Zvláště těch, kteří umí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]