Nejste přihlášen/a.
Čau, chtěl bych se zeptat na Individuální studijní plán pro sportovce. Pro jaké sportovce to přesně je? Je to jen pro profesionální sportovce nebo i pro zatím amatéry?Já dělám box a chodím 4 krát týdně na trénink avšak zápas jsem ještě neměl. Stačí když chodím 4 krát do týdně na trénink nebo musím víckrát? Můžu ještě dodat, že trénuju doma i přes tréninky 4 krát - 5 x týdně cca 40 min. denně a v budoucnu bych to chtěl navýšit tak na 1 hod. IVD bych chtěl, protože si myslím, že by mi to hodně pomohlo, ale zároveň se nechci ptát trenéra, protože já fakt nevím pro jaký týp sportovce to přesně je :D Děkuji za odpovědi.
Tak ono to fakt není pár desítek minut týdně, ale cca 13-15 hod tréninku týdně.Třeba na základní škole nestíham ty tréninky kvůli učení a často tak doma trénuju jen cca 3 hod týdně což je málo. Každopádně teď jsem vyhledal nějaký článek kde píšou, že to může získat jen vrcholový sportovec. Já vrcholový sportovec zatím nejsem, i když nevím přesně co to znamená být vrcholovým sportovcem, ale pravděpodobně profesionálním. Ale tak i tak nevidím nějaký rozdíl, já mít tenhle ISP tak bych mohl trénovat 2 krát tolik co teď a zároveň mít luxusní známky, ale co už, nějak to vydržím ty 4 roky :D Děkuji za odpovědi.
btw: Nechtěně jsem se překlikl a aktualizoval tento příspěvěk.
Box ti vydrží v lepším případě tak 10-15 let (do tvých max.30 let). Škola a vzdělání minimálně 50. Soustředil bych se na školu.
Jo to mi je jasný, tu školu nějak udělám a i ty tréninky doma si když tak o něco zkrátím. Každopádně po té škole bych se začal už naplno věnovat boxu a jestli uvidím, že to na profesionály nebude tak bych měl aspoň tu střední školu :D I když zápas budu mít asi 100% do max. 2 roků, ale ten 1 zápas stačit nebude, ale nějak hodně mi to nevadí. Sice bych to měl tak asi lepší, ale i takhle to zatím půjde.
Jak jsem psal - trénink a skutečný zápas jsou úplně o něčem jiném, ale to člověk pozná právě až v tom zápase, kde ten druhý do toho jde naplno bez ohledů na něčí (tvoje) city.
Nevím, jak funguje dorostenecký box, ale určitě jsou nějaké okresní nebo otevřené (=pro všechny příchozí registrované členy českého svazu boxu) turnaje. Tak na nějaký jeď a třeba zjistíš, že tě až tak nebaví dostávat po papuli.
Na webu svazu boxu určitě bude seznam turnajů, případně odkaz na krajské koordinátory, kteří budou vědět o menších, lokálních, "nevýznamnějších" turnajích pro ne-dospělé a začínající.
Pro začátečníky se také někdy domluví 2-3 sousední kluby, že se sejdou v tělocvičně jednoho z nich a nechají spolu zápasit lidi z různých klubů. Je to taková zkouška, mini turnaj, souboje s někým neznámým před tím, než pak časem jedou na první skutečný (i když malý, místní) turnaj.
Nemyslím, že by se mi hodil Jen bych mezi tréninkama seděla doma... a tak dobří jsme zase nebyli. Inidiviuál je opravdu pro sportovce na profesionální úrovni.
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.