Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr školy

Od: janetta odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych poradit.Moje dcera by chtěla studovat fyzioterapii. Nyní končí 9 třídu a chce se přihlásit na gymnázium a já bych chtěla vědět jaká je ideální další střední škola pro přípravu studia fyzioterapeut. děkuji za odpověď. Janetta

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Střední zdravotnická.

hodnocení

1x

fyzioterapeuti studují na vysoké škole, takže nejvhodnější je taková škola, která nejlíp připraví k přijímačkám a následnému studiu na VŠ. takže já bych volila gymnázium, eventuelně zdravotnické lyceum.

iz*
hodnocení

1x

Souhlasím s Lesi, také bych dala přednost gymnáziu. Nejen, že lépe připraví na přijímačky na VŠ, ale pokud si to dcera během příštích čtyř let (v 15 letech je na volbu povolání ještě brzy, v průběhu dospívání se názory ještě mění) rozmyslí, bude mít větší možnosti ve výběru VŠ. Pokud si již nyní zvolí odborné zaměření a časem změní názor, bude toho muset oproti gymnáziu dost dohánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]