Nejste přihlášen/a.
Ahoj, má někdo nějaké relevantní srovnání MV na VŠE a na IPS FSV a IMS FSV? Zajímá mě spíš praktická problematika z hlediska těch samotných aktérů, takže nějaké ekonomické reálie, právní rámce, trocha historie a bezpečnnostních aspektů, informace o nadnárodních organizacích atd. Podle vyučovaných předmětů se mi nejmíň vhodně jeví MV na IPS, který na to jde víc přes politologii a politické teorie, ale nedovedu se zatím s plnou jistotou rozhodnout. Zajímá mě hlavně to, která ta škola má nejlepší pověst v oboru, úroveň výuky i potom pozdější uplatnění (troufám si doufat, že tyhle věci jdou ruku v ruce). Má někdo zkušenost s oběma třeba díky tomu, že někde má kamarády a tak? Moc mě potěší jakákoli odpověď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.