Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si dodělat školu?

Od: cmelak123 odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte mi co mám dělat je mi 22 let a mám základní vzdělání a nemůžu najít práci .Tenkrát na škole mě ani ve snu nenepadlo že je to tak důležité ,no jo puberta!Ale teď mám s přítelkyní ďítě ,tak jsem vlastně živitel rodiny.Chtěl bych si udělat nějakou školu abych byl vzdělaný ale zároveň potřebujem peníze.Prosím poraďte mi jestli to nějak nejde udělat abych si mohl dodělat školu a zároveň dostával peníze z úřadu práce,děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já myslím, že v rámci rekvalifikace by to úad práce naopak přímopodporoval. Zeptejte se jich přímo.

lidus*
hodnocení

1x

úřad práce školu nehradí, pouze rekvalifikace. Pro vás přichází v úvahu sehnat práci a distančně studovat, žádat o všemožné příplatky na bydlení a podobně.

mil®
hodnocení

1x

Najděte si na nejbližší učňák s výukou, která vás baví, nebo vás bude živit a zajděte se tam poptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]