Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plešatá zpěvačka

Od: nnikol23 odpovědí: 8 změna:

plešatá zpěvačka mám napsat recenzi ale nevím jak nato dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

2x

Nechci být kousavý, ale jestli budete psát recenzi stejným stylem jako váš příspěvek, stačí malými písmeny napsat, že zpěvačka je plešatá a ani za větou nemusíte dělat tečku.

iz*
hodnocení

1x

Jak se píší recenze – co máte v učebnici a co jste si poznamenala z výkladu?

Vladimír Spousta: Jak psát recenze (PDF, 170 kB)

hodnocení

1x

Četla jste to? *sok*Nespoléháte se příliš na to, že to někdo udělá za vás? poradte.cz/...

nikol237
hodnocení

Ne, ale byla jsem na tom v divadle. Asi tak před rokem.

iz*

Už víte " Jak psát recenze" ?

hodnocení

1x

Někde je něco špatně. Psát recenzi na divadelní představení, které jsem viděla před rokem, bych si netroufla. A to jsem občas různé recenze psala.

U divadelního přestavení ani tak nezáleží na obsahu, pokud to ovšem není úplně nová hra. U Ionescovy Plešaté zpěvačky by bylo potřeba zachytit dojmy a postřehy z aktuálního představení. Věnovat se režii. Pravděpodobně tuto starší hru někam posunuje. Kam? Zhodnotit scénu a výkony herců.

Nepředpokládám, že si takové detaily po roce pamatujete. Požádejte o jiný úkol.

jabraka*
hodnocení

0x

Napiš,co víš o Petru Jandovi a Olympiku.

JABRAKA

To by ovšem Nikol23 muselo vědět proč :) Myslím že to Janda Ringovi do smrti neodpustí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]