Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bývalý žák školy-premiant přišel při povodních 2002 o všechna vysvědčení ze základní školy.
Teď se na mne-ředitele školy obrátila jeho manželka s prosbou o vydání opisů s odůvodněním, že mu je chce dát mj. k výročí svatby jako překvapení. Domnívám se, že ji nemohu tyto opisy bez jeho vědomí vydat.
Prosím o radu. Předem děkuji za odpověď.
Také jsem býval premiant, moje vysvědčení ze základky však vzal čas (ani to nemusela být povodeň), ale kdyby mi je někdo nechal opsat, pomyslel bych si něco divného o jeho duševním zdraví.
Ať je to jakkoliv, řekněte paní, že ne. Uděláte tím pro svého bývalého žáka dobrý skutek. Přinejmenším to snad přivede manželku na nějaký lepší nápad na dárek.
Děkuji za reakci, už jsem našel příslušné paragrafy, nejde to... musí zažádat osobně nebo mít plnou moc.
Jinak jsem psal "mimo jiné" tzn. asi to nebude jediný dárek. Jsou různé dárky a překvapení, tak proč mu při této příležitost nepřipomenout třeba výborný prospěch, ketrý může být příkladem jeho dětem. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.