Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluvenka v žákovský - škrtnout?

Od: barusek* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mamka mi napsala do žákovský abych mohla jít ze školy dřív. Ale nakonec jsem zůstala doma. Mamka mi musí napsat omluvenku že sem byla nemocná a smazat tu ať mě pustěj ze školy dřív. Jenže nevim jestli to mám škrtnou, nebo radši přelepit, či co?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ve skole rict, ze zakovskou sezral pes.

kytka*
12.03.10 11:40

:D

binka*

Chudák ...ten pes ...*smich*

binka*
hodnocení

2x

Jasan, mamka to určitě nějak zvládne. Tady nejde o estetiku, hlavně že budeš mít ten den omluvený. :)

kytka*

Přeci nebudete něco přelepovat a škrtat. Prostě bych napsala situace se změnila dcera musala zůstat doma a je to , milá Běto!*smich*

cannibl*
hodnocení

1x

no já bych to škrtl a nepřelepoval, takhle by to vypadalo že jsi omluvenku psala ty :-D

ale podstatě je to úplně jedno

skolnik
hodnocení

0x

Nechej to na mamince, ona si poradí.;)

dannyck*
13.03.10 10:45
hodnocení

0x

škrtni to

skolnik

"škrtni to"?*stop*!
Mladá slečna nesmí sama upravovat text v žákovské - to je záležitost rodičů ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]