Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informacie o ludoch

Od: stelilik38* odpovědí: 9 změna:

nutne potrebuji zjistit info o rodine Oskara Schindlera na projekt do skoly a nikde sa mi nepodarilo nic najst

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Tak to by bylo nejlepší se podívat na film od Spielberga.

stelilik38*
hodnocení

diki raz sem ho uz videla ale skusim znova a vice se na to sustredim

Spielbergův film jako zdroj dat?

atreus*
hodnocení

0x

cs.wikipedia.org/...

tam jsou i další odkazy

hodnocení

0x

Nepovídej! Internet je plný informací o tomto skvělém člověku. Včetně tety Wiky

doplněno 09.01.17 10:31:

Ildiko, tazatelka rozhodně nepatří mezi ty, kdo chce udělat oficialní referát. To ani omylem. Proto ta Wiki. Omlouvám se, že mám potřebu se ospravedlnit. Ale občas mám pocit, že vás zbytečně provokuji. Musím vás ujistit, že to není mým záměrem. Jen prezentuji svůj názor.

Wikipedie není vhodný zdroj informací pro oficiální použití...

-----

Já bych se podívala např. sem: muzeum.svitavy.cz/...

pardubice.idnes.cz/...

kudyznudy.cz/...

doplněno 09.01.17 13:25:

Jejda, mě neprovokujete (proč?) *jasne*. Ale tazatel píše, že dělá projekt do školy, což je v podstatě oficiální referát – měl by se něco naučit a stejně tak by se něco měli naučit i jeho posluchači (a nemá smysl se učit něco nesprávného). Wikipedie jsou vyloženě stránky "s ručením (velmi) omezeným". Já jsem si to nejvíce uvědomila, když jsem tam narazila na pár stránek o různých spisovatelích, u kterých byla úplně nesprávně uvedena díla a jiné informace. A což teprve ty články, jejichž obsah nemůžu posoudit (kolik tam jen může být chyb, které nevidím)? Osobně jsem se s Wikipedií setkala během studia na SŠ a vím, že naši vyučující byli zásadně proti tomu, abychom ji používali k přípravě do školy. Tehdy jsem to brala na lehkou váhu, později jsem ale právě zjistila, jak moc měli pravdu.

hodnocení

0x

Například o jeho manželce je pár informací psáno tady:

fdb.cz/...

stelilik38*
hodnocení

Diky vam vsem velmi moc dost mi to pomohlo*palec*

hodnocení

0x

Místní Židovská obec jistě ráda poskytne mnoho informací. A budete si divit ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]