Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená za závorkou to znaménko? (x-4)

Od: kikinka112® odpovědí: 9 změna:

Prosím poradte ,jestli něco znamená to znaménko za závorkou,počítám souřadnici

N 49°37.(x) (x-6) (x-4), E 16°55.(x-4) (x+1) (x-7)

počítala jsem se 7 nebo 8 jiné číslo nejde použít,ale souřadnice jsou špatně,určitě tam záleží nějak na tom apostrafu

Díky za radu

doplněno 07.01.17 16:10:

za závorkou (x-4) bylo tohle

prý je to apostrof,z nápisu a otázky to nějak zmizelo :(

doplněno 07.01.17 16:21:

Je to takhle (x-4)’

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Že by nějaká keš? Pokud ano, dej se kod at vidíme jaká to je a třeba nás něco napadne.

hodnocení

GC6YEZT jo je to keška :)

geocaching.com/...

Tam není žádná evinka na ověření. Jak víš, že to je špatně?

hodnocení

byli jsme tam hledat a nic,i podle posledního logu to vypadá že někde dělám chybu,ale nevím kde.Je to drive-in,takže někde po cestě,podle hintu snad krmítko,šiška nebo krmelec..?(domeček spousty semínek),tady to známe,je to kousek od domu.ale nic takového jsme nenašli

hodnocení

0x

No, řekl bych, že to malé kolečko je stupeň, jeden "apostrof" je minuta a dva "apostrofy" je vteřina.

ctenar*

Souhlas.

Ta čárka je normální značka pro (úhlové) minuty, stejně jako kroužek je značka pro stupně.

doplněno 07.01.17 16:54:

7 dává souřadnice: N49°37,713 E16°55,38

8 dává: N49 37.824 E16 55/...

Formáty zadávání GPS do Mapy.cz

doplněno 07.01.17 17:02:

Ta 8 je uprostřed lesa, takže to bude spíše ta 7, tedy místo, kde se připojuje ta polní cesta ( mapa i s fotkou místa).

hodnocení

takže minuty,díky,zmátlo mě že to není i u druhé části souřadnice *bzum*

hodnocení

Ano,takhle mě to taky vyšlo,ale na uvedených místech nic není,něco dělám špatně,možná hledám?*smich*

Děkuji všem...

hodnocení

Ještě mě napadlo jestli to není "na druhou"

takže v té závorce (x-4) na druhou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]