Nejste přihlášen/a.
jsem student prvního ročníku (IT) a přes jednoho učitele se nám setkat s představitelem zdejší firmy, která sestavuje a navrhuje různé měřiče atd., abychom sjednali spolupráci do budoucna, ale já nevím, co po mně budou chtít a na co se mě budou ptát. Nemáte s tím někdo zkušenost?
P.S. Nevím, jestli jsem zvolil kategorii zrovna šťastně.
Díky moc za pomoc!
2x
Část informací byste měl získat od učitele, který setkání zorganizoval, část najdete na webu firmy (můžete se pokusit vyhledat i reference na firmu a zkušenosti s ní) a zbytek se dozvíte při setkání.
Od Vás bude firmu pravděpodobně zajímat vzdělání, současné studium, zájmy, jestli už jste někdy v jejich oboru něco dělal, ...
doplněno 06.01.17 22:13:
Děkuju.
Ale větší radost byste mi udělal, kdybyste potom dopsal, jak to dopadlo... (Držím palce.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.