Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učebnice na angličtinu (začátečník, samouk)

Od: janaanajana odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nemá někdo na doporučení nějakou učebnici angličtiny pro věčeného samouka - začátečníka? Už asi třikrát jsem začínala s knihou Angličtina nejen pro samouky, ale v polovině mi to přestalo vždy "bavit", tak nevím jestli začít opět s touhle knihou nebo zkusit jinou, na doporučení. Děkuju moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nojo.. samouk většinou dojede na ty jejich minulý a budoucí časy. Taky mě to podle knížky bavilo jen dokud jsem nezjistil že něco bylo se může říct čtyřmi způsoby a že pak člověk místo aby přemýšlel nad další větou musí myslet jestli to bylo nebo to sice bylo ale ještě je případně jestli by to bývalo bylo...Pak jsem knížku zaklapnul a bylo po zápalu.
janaanajana
hodnocení

Přesně tak! :D Minulé časy jsou tvůrcem všeho toho zla.. Třeba je letos už porazím.

hodnocení

0x

Ahoj.

Na internetu máte skvělou výuku - Duolingo.Můžete používat i v chytrém telefonu.

Číhněte : play.google.com/...

Bude Vás to bavit ;)

shaggyn*
hodnocení

0x

Vyučuji soukromě anglický jazyk a mohu doporučit knihy Headway a New ENGLISH FILE. Budoucí časy nejsou po vysvětlení žádný problém a za dvě hodiny je inteligentní člověk musí ovládnout. Nicméně je potřeba se je dobře naučit. Samovýuka je problematická kvůli ztrátě chuti do učení. Zkuste si najít parťáka v učení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]