Dobrý den rozhodla jsem se přestoupit v pololetí na jinou školu a potřebuju vědět jak mám postupovat? A ještě jestli si nynì na současné škole ,když budu chtít přestoupit v pololetí mám dodělat pololetí ,jestli ho má. Celè dochodit děkuju doplněno 02.01.17 12:23: Chtěla bych to upřesnit ,musìm mìt na současné škole ukončené pololetí?
Být tebou si na současný škole dodělám pololetí. Tudíž na novou školu budeš nastupovat v únoru. Jak si to jinak představuješ že by si pololetí udělala na nový škole to opravdu nejde akorát by sis to zkomplikovala. Ten měsíc už na škole vydržíš.
Na některých školách to šlo řešit domluvou, ale v podstatě jakmile nedokončíš pololetí v bývalé, tak se nepočítá a musíš od znovu. Což asi nebude nejpříjemnější.
O podmínkách přestupu rozhoduje ředitel nové školy. Sjednej si s ním s rodičema schůzku. Zavolejte mu co nejdříve - zítra! On vám asi řekne, že nemá smysl přestupovat před pololetím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.