Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení studia na VŠ-jít ukončit nebo čekat

Od: petrvrab odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
přibližně v lednu jsem zjistil, že vybraný obor (na FEKTu na VUT) není vůbec pro mě, nebaví mě a byl pro mě nesmírně těžký, vzhledem k tomu, že jsem zcela mimo obor (nalákaly mě přijímačky bez testů, neboť jsem se na vysněnou školu nedostal). Každopádně jsem kolem ledna přestal chodit, protože mi dělalo spoustu věcí problém a věděl jsem, že i kdybych prošel na zkouškovém, tak se budu jen trápit...

Každopádně je pro mě důležitá odpověď na tohle: Bydlím celkem kus od školy, a tak se chci zeptat, zda si musím jít studium zrušit nebo můžu počkat a dojde mi do nějaké doby (případně nevíte do kdy na VUT? :) ) dopis o vyloučení (což bych bral více, pokud je to dovolené) ... Samozřejmě vím i o tom, že mám 4 roky na to, abych udělal bakaláře...

Ptám se zejména kvůli tomu, že všude čtu, že pokud mi to nevadí, tak můžu počkat, než mě ze školy vyhodí. Na druhou stranu mi došel před pár dny mail ze studijního, že vzhledem k nepodání zápisu do dalšího semestru se mám urychleně dostavit k ukončení studia, tak mě to trochu vyvedlo z míry. :)

Mockrát děkuji za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kazda VS má svoje podmínky.
Když se ozvali, bylo by slušné odpovědět.
Hlavně nezapomeňte, jak nebudete mit status studenta, pozor na zdravotní pojištění. Je povinné.

martinaa*
hodnocení

0x
Nedelej mrtveho brouka. Ted do skoly nechodis, mas spoustu cadu, tak obetuj jeden den na navstevu studijniho oddeleni tve fakulty.
Anebo mrkni na stranky skoly, vetsina jich ma v souborech ke stazeni bud primo zadost o ukonceni studia, nebo univerzalni zadost. Staci jen vyplnit a DOPORUCENE odeslat. Do 30 dnu ti prijde pisemne vyjadreni skoly o ukonceni studia i s presnym datem, kdy bylo ukonceno.

iz*
hodnocení

0x

Pokud už Vás škola pozvala, abyste se urychleně dostavil, není už podle mne nač čekat. Dostavte se na studijní oddělení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]