Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita dálkově při zaměstnání?

Od: dadak* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosim vás mám dotaz, příteli je 20 let, má jen základní vzdělání a nyní uvažuje že by si dodělal maturitu nebo výuční list dálkově. Jelikož bydlíme v okrese Plzeň-sever, tak uvažuje o nějaké škole v Plzni. chodí už do zaměstnání. můžete mi napsat nějakou školu na které je to možné? předemděkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x

V prvé řadě zkuste napsat co by asi tak chtěl dělat

pt®

Střední školy Plzeň, kokněte sem : PT /stařenka/

firmy.cz/...

dadak*
hodnocení

no asi něco jako automechanik, elektrikář, něco takovýho... v podstatě cokoliv, už jsem hledala na netu na plzeňských školách ale zatím bohužel nikde nic takovýho nenabízí...:(

pt®

© PLANstudio, 2005-09

Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň, Karlovarská 99
SPŠD nabízí obory středního vzdělání s maturitní zkouškou (silniční a letecká doprava, provoz a ekonomika dopravy, autotronik, mechanizace a služby, ekologie) a s výučním listem (automechanik, autoelektrikář, klempíř, lakýrník, čalouník, železničář).
dopskopl.cz/...

Kontaktní údaje:

Adresa:Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň, Karlovarská 99 Karlovarská 1210/99, 323 00Plzeň-Bolevec dopskopl.cz/...
Telefon WORK:+420 377 520 253
Fax FAX:+420 377 532 431
E-mail:EMAIL dopskopl@dopskopl.cz

doplněno 09.03.10 20:25:

firmy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]