Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba voskové pastelky

Od: honza1673® odpovědí: 5 změna:

Hezký den všem,

zná někdo přesný postup, jak z vosku a případných dalších ingrediencí vyrobit voskovou pastelku?

Díky

Honza

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praktick
hodnocení

3x

V tom případě bych jako ingredienci použil roztavené koupené voskovky, budeš mít jistotu, že to bude fungovat.

praktick
hodnocení

0x

Myslíš klasické voskovky? Ty na obrázku? Tak to jsem teda zvědav na odpovědi, nikdy by mě totiž nenapadlo to doma vyrábět, jedna stojí cca 1 korunu...

Výroba voskové pastelky

hodnocení

Mám na mysli klasickou voskovku, Ale jde mi pouze o netradiční dárek.

hodnocení

Díky moc,

momentálně mám pocit, že mám IQ na úrovni rozbité automatické pračky. Vůbec mě nenapadlo, že by voskovky šly roztavit. Ideální řešení mého problému.

hs*
hodnocení

0x
Dobrý den, co zaskočit sem (mají pobočky ve více městech), tam se voskovka určitě povede :) rodas.cz/...
doplněno 12.12.16 10:33: Tady v ceníku mají, že taková "domácí"voskovka vyjde na 10,- kč: rodas.cz/...
doplněno 12.12.16 10:35: Co se týče ingrediencí na výrobu a tvarů, tak v tom Rodasu uvádí: "voskové pastelky ze včelího vosku a potravinářských barev, odlévat do forem různých tvarů - např. zvířátek, kytiček a také trojhranných."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]