Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucitelce dlouho trva opravovani testu

Od: pilnikov odpovědí: 3 změna:
Dobrý den naší učitelce trvá strašně dlouho než opraví test. Trvá ji to dlouho i jakékoliv dlouhé pisemky ať se jedná o slovíčka, desetiminutovky nebo velké testy. Vždycky nám dá známku až tak po měsíci a během toho měsíce píšeme další testy. Věčně se na něco vymlouvá ať už na rodinu nebo že je zapomněla. Dá se stim něco dělat a jak dlouho může ucitelovi trvat oprava 20 testu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Oprava 20 testů trvá i několik hodin, třeba čtvrtletky obsahující složitě hodnocená cvičení + zápis známek, procenta, průměr třídy, rozsah známek atd.. Ona jich ale 20 nemá, má jich třeba 100. (Nebo jste jediná třída, kterou učí?) Ale ano, měsíc je celkem dost. Informaci, do kdy je učitel povinen opravit testy, najdete ve školním řádu - u nás to byly tři týdny. A stejně za mnou v pátek chodili, jestli už mám testy ze středy. Pak jsem zavedla pravidlo "děcka, dejte mi na to víkend", tak chodili v pondělí ráno :-D

asd1
hodnocení

1x

Řešil bych to, měsíc je moc a už chybí zpětná vazba. Vetší testy max. týden, drobné testy do příští hodiny. Pokud nezvládá, měla by na tom zapracovat nebo si najít jiné zaměstnání.

kotel6
hodnocení

0x

Zajděte jako třída za ředitelem a oznamte mu to. Měsíc je dlouhá doba. Když dostanete úkol, musíte jej odevzdat v kratším čase, tak ať je to spravedlivé na obou stranách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]