Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat opakuji třetí ročník oboru kuchař, k vůli toho že jsem měl zdravotní problémy a v srpnu jsem byl na operaci a nebyl jsem celé zaří a půlku října ve škole/na praxi mám přes 200 zameškaných hodin, a moje třídní učitelka mně nechce pustit ke zkouškám a chce ať znova opakuji ročník že si mám dát individuální plán "doléčit se" a pak zase nastoupit že prý nestihám dodělat známky a na praxi mám 94% absence ale jiná paní učitelka mi řekla že svojí třídní nemám poslouchat že je to první pololetí a že mně musí ke zkouškám pustit že si mám dodělat známky a chodit tam tak se chci zeptat jak to vlastně je jestli mně pustí ke zkouškám a teď jenom tak straší a nebo musím dát ten individuál dodělat to a znovu opakovat nebo jestli mohu ty zkoušky dodělat aspoň v září? Děkuji moc za pomoc.
Jestli Vás pustí ke zkouškám, se uvidí až na konci roku. Předem nelze říct, co všechno do té doby zvládnete dohonit.
Není mi jasné, jak jste za 1,5 měsíce z pěti mohl zameškat 94 % praxe...
Asi 94% praxe doteď (za první 2 měsíce školy).
Klasifikaci za 1.pololetí může dodělat nejpozději do příštího srpna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.