Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vši ve škole

Od: jos odpovědí: 11 změna:
Ve skole jsem od nekoho dostala vsi a mamka mi vhce na hlavu dat technicky lih ale bojim se ze se mi s vlasy neco stane...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
S lihem nevím, nevím.
V lékárně je lepší koupit šampon proti vším se speciálním hřebínkem( za cca 200 Kč), kterým ty mršky dobře vyčešete a hlavičku kvalitně umyjete.
Jedno balení by mohlo stačit.
A ve škole to nejlépe oznamte, aby mohli ty všiváky zavšivený odvšivit, a klidně tím technickým lihem.
jos
hodnocení

Nevypadaji mi po nem vlasy
Při použití šamponu proti vším určitě ne!
jos
hodnocení

Myslela jsem po tom lihu
sebod*

líh ať Ti mamka nedává. Mohla by ses po něm "osypat", navíc líh hodně vysouší pokožku. Existuje plno šamponu s větším či menším účinkem. U nás když je tahle kalamita, tak kupujeme šampon na psy.

ves

Kdysi se používal petrolej. Rozhodně né líh.

hodnocení

1x

Naš mladí také likvidovali vši u kluků. Koupili v lékárně a zlikvidovali spolehlevě. Při brouzdání po netu jsem narazila na tohle. krasa.cz/... Kdopak ví, jestli to funguje tak, jak slibují.

Vši ve škole
lidus*

On funguje i obyčejný hřeben "všiváček" ale chce to zlikvidovat šamponem a vyčesávat a vyčesávat. Po týdnu zopakovat.

lidus*
hodnocení

0x

Před 40ti lety nebylo na trhu nic ale byli vši, maminka nám dala na vlasy petrolej a zabalila do plíny. Dnes stačí zajít do lékárny a likvidace vší je téměř jistá. Vlasy vám neslezou ani po tom lihu ale nevím, zda nepřežijí vešky.

hodnocení

0x
Kupte přípravek na toto určený. Plus hřeben na vyčesávání vší a co nejčastěji vyčesávat.

helenasmetanova
hodnocení

0x

Líh je zdravý škodlivý, vůbec bych ho nepoužívala, navíc může vyvolat různou reakci v podobě vyrážky atd., vlasy na krátko jako dříve se to dělalo to také nemusíte dělat, kupte šampon v lékárně a je po problému..

Kamarádka si nechala udělat melíry na hlavě, prý jí to i někomu pomáhá, že vši cítí chemii a jdou od toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]