Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebovala bych poradit jestli se dá přerušit studium na škole kde právě jsem ( jsem ve třetím ročníku) uz v ni nechci pokracovat ... tak bych chtela jít na zcela jinou školu od září a jestli bych se musela hlasit na urad nebo tak něco že už nestuduji, Nemáte s tím někdo skušenosti?
Jednoduše řečeno když přeruším studium co vše musím dělat a kde se jak hlásit? Předpokládám že by mi byl odebrát příspěvek na dítě... A musí se udávat důvod přerušení studia? Děkuji za odpovedi.
Katy, vidím, že Vám nějaký ohled na okolí (míním Vaše rodiče) nebo dodržování pravidel (proč jste si je před vložením otázky nepročetla?) je cizí.
Měla jste pokračovat v původní otázce, nevkládat novou. Vidím i to, že je zřejmě zbytečné Vám odpovídat, protože odpovědím nevěnujete náležitou pozornost.
V předchozí otázce jste v odpovědi Čtenáře měla odkaz přímo na pragaraf, který přerušení studia upravuje. Pročtěte si jej a pak se ptejte konkrétně na to, čemu nebudete rozumět. Ale tady. Nezakládejte novou otázku s dalším nickem!
Ještě jednou odkaz na přerušení studia
A odkaz na zdejší pravidla (doporučuji před pokračováním pročíst)
Andy/Katy, asi tě naštvu, ale kdyby moje 18tileté dítě přišlo, že je škola nebaví, pak bych mu řekla, že nemusí. Nemusí vůbec nic. Může jenom chtít. A když nechce, je to rozhodnutí dospělého člověka, kterého já živit nebudu. Nechám ji bydlet, ale jen do doby, než si najde střechu nad hlavou. Ale živit a šatit, dokud bude pod mou střechou, nebudu. Ať nepočítá s tím, že bude moci do ledničky nebo do pračky. To všecko si bude muset zajistit sama. Budu ji živit jen po tu dobu, dokud tuhle školu nedodělá. Pokud bude mít nohy pod mým stolem, dodělá tuhle školu. Tvrdé? Asi ano, ale ty jsi mnohem tvrdší, když počítáš s tím, že tě někdo bude živit a šatit, jak ty potřebuješ jen proto, abys mohla lajdat a vymýšlet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.