Nejste přihlášen/a.
Jaká všechna onemocnění se dají léčit v oblasti hlavy?
všechna možná onemocnění, která se dají léčit na pacientovi
Nám to právě učitelka nějak víc neupřesnila jenom že chce onemocnění v této části těla a že ji bude hodně
Jejda niky, těch je.. nádorová na mozku, RS, mozková příhoda, oční problémy, ušní, poruchy čichu, nosní mandle, zánět dutin, akné a kožní nemoci-alopecie-vypadávání vlasů, hlasivky. Možná ještě doplním, jestli mě něco napadne.
Ty hlasivky jsem napsala špatně, ty tam nespadají. Ale dále třeba afty v puse, angína, rýma, Alzheimer-demence, amnézie-ztráta paměti.
Ještě opary a projev kožní alergie na obličeji.
Podle mne by to chtělo být konkrétnější.
Je těžké vyjmenovat všechna možná onemocnění. Obecně lze u pacienta léčit všechna onemocnění, jimiž onemocní. [Ovšem léčit nemusí vždy znamenat i vyléčit.]
Máte samozřejmě pravdu, také jsem přemýšlela, k čemu to niky potřebuje?
Jinak jsem ještě zapomněla na to nejčastější- to jsou zuby, potom obecně bolesti hlavy, případně migrény.
epilepsie, schizofrenie a už končím
Jj, to má paní učitelka pravdu
niky, taky všechny fóbie-třeba z pavouků -arachnofobie, z uzavřených prostor-klaustrofobie, ty fóbie si najdi, ani je všechny nevím. Potom máš třeba závislosti-alkoholismus, toxikomanie, bulimie, anorexie. Další duševní poruchy-deprese, paranoia.. třeba někdo ještě doplní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.