Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to sociální antropologie?

Od: asdfo odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

dívala jsem se na obory na VŠ a narazila na obor Sociální antropologie, tak jsem si to trochu pročetla, ale upřímně si vůbec nedokážu představit, co se tam učí a jak se to dá využít v praxi. Mohl by mi to prosím někdo trochu vysvětlit?

Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

Dobrý den, měl jsem to jen jeden semestr a probírali jsme tam zvyky, tradice různých národů. Dále pak přetváření krajiny různými národy, jako třeba lovci a zemědělci, no byla to taková oddychovka. Ale nedokáži si představit, že by se tím a hlavně jak, mohl někdo živit. Maximálně pár lidí republice někde v muzeích, nebo poradci při stavbě, nebo provozování nějakých skanzenů, určitě to bude zajímavá práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]